PORODIČNA TEORIJA ZAVJERE: Zbog čega Prijina majka ignoriše Lepu Brenu?

| April 27, 2019 | 0 Comments

Porodica Živojinović uživa veliku popularnost, te zbog toga javnost prati svaki njihov korak Aleksandra i Filip Živojinović postali su ponosni roditelji sina Aleksandra, kojeg je popularna pjevačica na svijet donijela 6. marta u jutarnjim satima.

Sretna vijest donijela je očekivanu euforiju i ogromnu dozu sreće i ponosa u porodici Živojinović. Filipova Braća Stefan i Viktor, kao i Lepa Brena su na društvenim mrežama dijelili momente sreće od trenutka kad se Prija porodila, pa smo imali uvid u porodična dešavanja.

Osim toga, prije samog poroda, pažnju javnosti privuklo je i Aleksandrino i Filipovo useljenje u novu impresivnu vilu, koja se nalazi u blizini porodične kuće Živojinovića. Time su uspjeli da dobiju dodatni prostor za prinovu, a ujedno da budu blizu ostatku porodice, jer će im biti potrebna sva pomoć koju mogu da dobiju u prvom periodu od dolaska sina.

Sve navedeno ne bi bilo ni po čemu čudno ni zanimljivo, jer porodica Živojinović uživa veliku popularnost, te zbog toga javnost prati svaki njihov korak. Tako se, u praćenju svakog koraka i obraćanja pažnje na svaku pojedinost iz njihovih života izrodila jedna teorija zavjere.

Naime, ima onih koji smatraju da Aleksandrina majka iz nekog razloga ignoriše i izbjegava Lepu Brenu. Kako se može vidjeti na njenom Instagram profilu Borka Mihajlović voli da se druži sa Filipovom majkom Zoricom, a ta druženja redovno ovjekovječi fotografijama, kojima se diči na društvenim mrežama.

Tu naravno upada u oči činjenica da Filipove maćehe Lepe Brene nema na tim slikama, a koji bi razlog za to mogao biti ne znamo. Da li važi ona – nema me na slikama, ali me ima usrcu ili postoji neki problem između njih dvije možda nekad i saznamo, ali činjenica ostaje da je ovo izuzetno zanimljiva činjenica.

(expresstabloid.ba)

Kategorija: Zanimljivosti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *